CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

my belog

my belog

Followers

Saturday, February 16, 2013

Journal 80# Alhamdulillah!

I am beyond happy right now. Alhamdulillah. Should I start memblog again? Eheheheh

2 comments:

Eiycha Evans

Hi akak :)
em akak sy bdak form 4 yg xthu cita2 nk jdi apo tpikan sy rasa sy nk ambik kimiapetroleum mcm akak tu sbb sy mmg minat Kimia :D
susah x bidang tu?

izzati

Hi eiycha :)
Awak memang minat kimia? Alhamdulillah. Kalo mcm tu, better ambik kejuruteraan kimia or mechanical yer syg. Tapi, kena minat fizik jugak. Hehhe. But, for me.. Kimia bukan bidang yang 'friendly job'. Susah nak dpt keje. Wuwuuwuw :( Kalo eiycha minat kimia, apa kata ambik farmasi? :) lagipun kalo eiycha ambik kimia petroleum, nanti nak keja kat offshore susah. Keja ni tak girl-demand sangat. Diorang lebih banyak perlukan pekeja lelaki. Just my opinion :) Good luck in whatever you do, dear!

Post a Comment